Enkätverktyg

Examinares lärarversion.

Det ultimata verktyget för lärande inom forskning.

Lärarnas krav på enkätverktyg skiljer sig ganska mycket från andra yrkesområden. Att kartlägga vad studenter tycker om klassen, hur bra hanterar de arbetsbelastningen, vad de tycker om och inte tycker om samt mäta deras engagemang och effektiviteten i inlärningsprogrammen är bara några få delar där vårt enkätverktyg används dagligen. Med tanke på dessa och många andra utbildningsbehov har vi skapat en separat, unik lösning för de viktigaste personerna i vilken akademisk process som helst.

Skapa samtidigt lika många undersökningar som du behöver med obegränsat antal svar och alla undersökningsfunktioner som du någonsin skulle behöva tillgängliga. Få snabb professionell hjälp med att arbeta med enkätverktyget från vårt supportteam genom onlinechatt eller e-post.

Fullt översatt enkätverktyg.

Du behöver inte spendera mycket tid på att bli van vid vårt enkätverktyg, eftersom det redan finns tillgängligt på ditt modersmål. Examinares enkätverkyg samt den detaljerade användarhandboken är inte bara enkel för förståelse, utan kan även användas på mer än 30 språk. Så att arbeta med vår lösning kan du spara mycket tid och spendera på att göra din enkät enklare, istället för många sökningar efter de funktioner som behövs och gissa vad de verkligen gör.


Full kompabilitet med SPSS.

Använder du SPSS i ditt statistiska analysarbete? Efter att ha samlat resultaten från dina undersökningar i vårt enkätverktyg kan du enkelt, med bara ett musklick, ladda ner dina data i ".sav" eller ".sps" format och fortsätt analysera det med SPSS.


Design på dina villkor.

Examinares enkätverktyg har många färdiga undersökningsdesigner, men du kan också skapa en själv för att göra din enkät enklare och unikare. Lägga till din egen logotyp, ändra färgläggning av undersökningsfönstret, skapa instruktioner, infoga länkar och många andra funktioner är tillgängliga för justeringar. Du kan till och med gå ett steg längre och genomföra avancerade designfunktioner genom att redigera CSS i avancerade inställningar.


Obegränsat antal enkäter och svar.

Ett av de speciella funktionerna hos vårt enkätverktyg är att vi ogillar begränsningar under arbetet. Vi tror att när en kund betalar för tjänsten har vi ingen rätt att begränsa ditt arbete. Det är därför tillsammans med Lärarkontot får du möjlighet att skapa så många undersökningar som ditt arbete kräver, skicka dem till så många respondenter som behövs och samla alla svar utan några begränsningar.

Observera att Lärarutgåvan är en lösning som endast är avsedd för icke-kommersiella ändamål och distribueras till lägsta priset på marknaden!


Se våra oslagbara priser på vår prissida.

Vi har mest funktionalitet för det pris du betalar jämfört med alla enkätverktyg för studenter. Skapa ditt Examinare Campus Edition konto direkt nu online.

Priser