Examinare Student Edition. Ett enkätverktyg du kan lita på.

Utbildningsprocessen är alltid full av icke-standardiserade uppgifter, snäva tidsfrister och brist på hjälp. Vi har lång erfarenhet av denna process och vårt arbete med Examinares enkätverktyg för studenter och lärare bygger på just vår långa erfarenhet.

Skapa och lansera upp till 2 simultana enkäter med obegränsade svar, mottagare och alla tillgängliga undersökningsfunktioner. Få snabb professionell hjälp med att arbeta med undersökningsverktyget från vårt supportteam genom onlinechatt eller e-post. Allt du någonsin behöver är med i vår 3 månaders studentversion.

Speciell version skapad för utbildningsprocessen.

Som student har du rätt att använda vårt enkätverktyg utan några begränsningar för det exceptionellt låga priset. Det är du som väljer vilka funktioner du behöver under processen, inte vi. Använd ditt Examinare studentkonto för enkäter som ingår i dina studier. Det enda kravet är att du skickar in en kopia på student-ID och/eller (om det behövs) ett antagningspapper från ditt universitet.

Seriös inställning till dina behov.

Med Examinare får du en tjänst som är svår att hitta på internet nuförtiden. Vi förstår helt dina behov. Därför lämnar vi dig aldrig efter att ett konto har beställts. Du behöver inte leta efter hjälp i forum eller någon annanstans, skriv bara till oss och få ett svar direkt.

Till skillnad från andra enkätverktygsleverantörer, har Examinare inga dolda avgifter för ytterligare funktionalitet (som du alltid behöver ändå). Obegränsad funktionalitet är med direkt vid starten.

Priser för Student Edition

Använd upp till 12 månader. Villkor för vår studentversion är flexibla. Initialt är kontot giltigt i 3 månader och kan avslutas inuti din kundzon när som helst efter att du har avslutat ditt enkätprojekt. Studentutgåvan kan dessutom användas upp till 12 månader, varefter den måste uppgraderas till ett Business eller Obegränsat konto för att kunna fortsätta. (Kontakta oss för prisuppgift i detta fall)Student Edition
199 SEK
  • Obegränsade svar, omröstningar och mottagare
  • Publicera två enkäter samtidigt
  • Färdigt mallbibliotek
  • Endast E-post Support
  • 1 Administrativ användare
  • Ytterligare användare kan inte läggas till
  • Studiebevis krävs
  • 3 månaders prenumeration
Beställ