Enkätverktyg
 
NÅ ALLA MED TELEFONUNDERSÖKNINGAR IFRÅN EXAMINARE.

Examinare är inte bara ett kraftfullt enkätverktyg för webbaserade undersökningar, vi stödjer även telefonundersökningar och nu kan du lägga till telefonundersökningsfunktionen till ditt konto. Vårt telefonsystem kan ringa vilket telefonnummer som helst i världen och till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har inga begränsningar på antalet respondenter som kan bli uppringda förrutom de begränsningar ni har i ert konto.

Prova nu

Prova vårt telefonundersökningssystem. Ring vårt demo på +46 18 800 80 20

 

Vår lösning fungerar för alla.

Ifall du har en växellösning idag så vet vi hur vi kan hjälpa dig att lösa det tekniska. Hör av er til vår support och vi hjälper dig. Ifall du inte har en växel så misströsta ej, vi ser till att du har vad du behöver för att kunna använda vår lösning ändå.

Prova nu

 

Hanterar obegränsat antal inkommande och utgående samtal.

Med hjälp av vår molntjänst för telefonundersökningar kan vi hantera en mycket stor samtalsvolym. VI har hanterat upp till 5,000 samtal I minuten under vissa projekt och vi kan hantera fler!

Prova nu

 

Vilket språk du vill!

Vårt system kan hantera vilket språk du vill. Vi kan hjälpa dig med inspelning av ljudfiler eller så kan du själv använda Examinare och spela in din egen ljudslinga.

Prova nu

 

Använd samma undersökning ihop med våra andra undersökningskanaler.

Våra telefonundersökningar rapporterar till din textvariant av samma enkät. På detta sätt kan du vara säker på att du inte behöver ha mer än ett system. Examinare är allt du behöver!

Prova nu

 

Prova vårt telefonundersökningssystem

För att få en idé hur vårt system fungerar för den som rings upp, ring in på:

+46 18 800 80 20

Vår demo kommer att svara och ställa ett par frågor till dig.

 

Hur kommer vi igång?

Ifall du har ett konto hos Examinare redan kan du beställa telefonundersökningsmodulen. Detta görs genom att du som kontoansvarig hör av dig till oss på Examinare.

Ifall du inte har ett Examinare konto kan du beställa ett ifrån vår prissida eller ifall du har frågor kan du ringa vår säljavdelning på 08-559 26 800 val 2.