Över 18 miljoner enkätsvar!

2018-11-14

Idag firar vi en stor milstolpe i Examinares historia. Vi har idag samlat in över 18 miljoner enkätsvar sedan vi startade vårt enkätverktyg 2006.

En stor skillnad mellan vår räknare och andra leverantörer är att vi räknar faktiska svar och inte utskick. Varje gång det finns röstsparning i vårt ramverk ökar vi antalet undersökningssvar med 1. I augusti 2006 startade vi räknaren och nu slog vi över 18 miljoner enkätsvar.

Hur allt började.

Allting började när en av våra största kunder ville skapa en undersökning som skulle utföras på webben och på stan. Vi skapade en plattform för data mining till detta projekt. När projektet var klart fick vi fler kunder som ville ha liknande service. Det som började som ett enda projekt har nu bilivit vårt fortsatta levebröd.

Välkommen att börja använda vårt enkätverktyg idag genom att beställa ditt konto direkt på vår hemsida och få en 7 dagars gratis testperiod för att prova Examinare.

Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+2= *

Newsletters from Examinare