Nytt språk i vårt enkätverktyg: Indonesiska.

2018-11-04

 

Vårt långsiktiga mål med våra enkätverktyg är att se till att alla användare kan känna sig mer säkra på att använda dem på sitt eget lokala språk jämfört med att använda dem på engelska. Vi arbetar alltid hårt för att lägga till fler språk i våra verktyg och den här gången är det för dags för det indonesiska språket.

Indonesiska är Indonesiens officiella språk. Det är ett standardiserat register över malaysiska, ett austronesiskt språk som har använts som en lingua franca i den flerspråkiga indonesiska skärgården i århundraden. Indonesien är den fjärde största befolkningen i världen. Med dess stora befolkning talar majoriteten indonesiska, vilket gör den till ett av de mest talade språk i världen.

 

Indonesiska tillgängligt i alla produkter.

Den indonesiska språkversionen är tillgänglig just nu i vårt enkätverktyg men vi strävar efter att få alla våra verktyg översatta till indonesiska. Vår support finns tillgänglig via telefon, webbchatt och e-post. Alla våra manuella sidor är lokaliserade och finns där för att vägleda dig genom din användning av Examinare på indonesiska språket.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+3= *

Newsletters from Examinare