Nytt språk i vårt enkätverktyg: Serbiska

2018-05-04

Vårt långsiktiga mål med våra enkätverktyg är att se till att alla användare kan känna sig mer säkra på att använda dem på sitt eget lokala språk jämfört med att använda dem på engelska. Vi arbetar alltid hårt för att lägga till fler språk till våra verktyg och den här gången är det dags för det serbiska språket.

Serbiska är den standardiserade sorten av det serbo-kroatiska språket som används främst av serber. Det är det officiella språket i Serbien, Kosovos territorium och ett av de tre officiella språken i Bosnien och Hercegovina. Dessutom är det ett erkänt minoritetsspråk i Montenegro där det talas av den relativa majoriteten av befolkningen, liksom i Kroatien, Makedonien, Rumänien, Ungern, Slovakien och Tjeckien.

Serbiska tillgängliga i alla produkter.

Den serbiska språkversionen är tillgänglig just nu i vårt enkätverktyg men vi strävar efter att få alla våra verktyg översatta till serbiska. Support finns via telefon, webbchatt och e-post. Alla våra manualsidor är lokaliserade och finns där för att vägleda dig genom din användning av Examinare på det serbiska språket.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+9= *

Newsletters from Examinare