Erbjudande: Fri inkoppling av kundenkäter till er ehandel.

2015-09-28

Genom att komplettera din ehandel med automatiska enkäter kommer du löpande veta vad era kunder tycker och nu har vi på Examinare gjort det ännu enklare. Vi hjälper dig att koppla in din kundenkät till din ehandel. Med en integration till er ehandel skickas alla era kundenkäter automatiskt med automatiska påminnelser vid ej svar inom 3-7 dagar.

Hur vet jag att vår ehandel stödjs?

Examinare har redan idag stöd för inkoppling till en mängd olika ehandelsystem men ifall det inte finns en känd koppling idag så skapar vi en för just ert system och det bästa är att du kommer att få denna inkoppling gjord helt utan extra kostnad.

Varför ska vi skicka ut kundenkäter när vi har en ehandel?

När ni har en ehandel kan det vara många faktorer som kan göra att era kunder endast köper en gång eller har blivit likgiltlig till ditt erbjudande eller tjänst. Det kan vara leveranstiden, servicenivå vid kundsupport med flera andra faktorer. Vi hjälper er att få reda på hur och varför. Varenda enkät som besvaras ger en klarare bild om hur ni kan bli bättre. Svaren på kundenkäterna kan periodiseras och ni kan då ser hur ni blir bättre och bättre över tid.  

Skicka ett mail till info@examinare.com med överskriften ehandel kundenkät eller ring oss på 08-559 26 800 för att få mer information om erbjudandet. Du kommer inte att bli besviken.

Vad ingår i detta erbjudande?

Examinare kopplar in er ehandel till automatiska kundenkäter och se till att tekniken fungerar, kontakta vår säljavdelning, du når oss på 08-559 26 800 eller info@examinare.com märk epostmeddelandet ehandel kundenkät.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+7= *

Newsletters from Examinare