Automatisk textanalysering av fritextfrågor i Examinares enkätverktyg.

2014-10-23

Vi på Examinare har nöjet att presentera att Examinares enkätverktyg nu automatiskt och i real-tid analyserar alla fritextfrågor åt dig! Analyseringen sker genom att kontrollera alla inkommande textsträngar och sorterar alla liknande textsträngar i storleksordning. Vi har under detta året samlat in en stor databas av de vanligaste fraser som används på en mängd olika språk och det är med denna unika databas som era fritextfrågor analyseras. Det är viktigt att nämna att den automatiska analyseringen av fritextfrågor inte rapporterar några fraser till vår databas utan era fritextfrågor svar hålls separerade ifrån andra kunder hos Examinare.

Hur får jag enkätverktyget att börja analysera mina frågor?

Alla konton har fått automatisk textanalys aktiverad sedan ett par veckor tillbaka men det är just nu som den finns med i analyseringsmotorn som standard.

Om jag vill stänga av textanalysen för vissa ord har minst 5 tecken?

Man kan individuellt ställa inställningarna på enkätnivå. Man kan även aktivera funktionen för endast en enkät ifall man vill detta. Man kan ställa ifall man vill att ett ord endast visas när den har angetts ett visst antal gånger och ifall dessa ord ska ha minst 5 tecken eller fler. Detta är såklart ett exempel och kan sättas till 1 eller 0 på samtliga.

Vilka frågor kan man använda textanalyseringen på?

Automatisk textanalysering sker på varje fråga som tillåter någon typ av textinmatning och du behöver som vanligt med Examinare inte vara en analyseringsexpert för att få ut just det resultat du behöver utan kan ladda ner den automatiska textanalyseringen i både Word och PDF format.

Anpassar sig den automatiska textanalyseringen sig i Diagram och Resultat läget?

När du använder Diagram och Resultat och Visa diagram kommer samtliga textanalyseringar anpassa sig till dina bortsorteringar på andra frågor. Det betyder att du kan se prioriteringar genom att titta på en mottagaregrupp. Till exempel kan man analysera alla grupper, företag eller geografisk tillhörighet såsom address, land eller postnummer och sedan jämföra detta resultat med en annan grupp.

Hur hittar jag mer information om textanalysering och hur man kan använda denna på bästa sätt?

Automatisk textanalysering har en egen hjälpsida i manualen och där finns även en video tutorial med steg för steg information. Du kan även komma åt hjälpsidan via ? inuti Examinares enkätverktyg.

Vi hoppas att du kommer att tycka om Examinares textanalysering lika mycket som vi gör och vi ser fram emot en dialog med dig om förbättringar av denna analysering. Som alltid ifall du har ett förbättringsförslag till Examinare ser vi fram emot att höra ifrån dig.

Använder du inte Examinares enkätverktyg ännu?

Gå hit till vår sida som beskriver enkätverktyget mer i detalj eller chatta med oss direkt på hemsidan.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+5= *

Newsletters from Examinare