Uppgradering av Examinares enkätverktyg

2014-09-19

Vi har nöjet att presentera att vår nya version 11 kodnamn "Ocean Picnic" har nu uppdaterats i Examinares framework. Ocean Picnic är sprängfylld med nya funktioner och förbättringar. Några av höjdpunkterna hittar du här nedan.

Nu kan du även skapa formulär.

forms

Sedan starten med Examinare har vi fokuserat på att skapa det bästa enkätverktyget för undersökningar. Nu tar vi användarupplevelsen ett steg till och har därför skapat ett enkelt sätt att aktivera formulär med ett musklick. Detta hjälper dig som användare att skapa formulär och registreringsprocesser.

Ny Manual med Videoinstruktioner.

manual

Vi har nu uppdaterat vår manual på en mängd olika språk varav Svenska är en av dem så klart. Det finns även nu en inspelad Video för varje del av manualen som visar hur man använder de vanligaste funktionerna. Videos är skapade i den engelska versionen av Examinare men alla menyer är exakt som i den Svenska versionen.

En ny databas över enkätmallar.

templates

Vi har nu en enkätmalls databas tillgänglig för alla våra kunder med de vanligaste undersökningar och enkäter som används. Alla mallar är testade, översatta till många språk och är nu tillgängliga direkt inuti verktyget.

Helt ny översättningskonsoll

När du skickar enkäter/undersökningar på olika språk finns det ett behov att översätta enkelt så därför har vi nu stöd för att enkelt exportera och importera Examinare filer. Vi har även en helt ny "Translation Console" där ni kan med hjälp av en översättare eller själva översätta dessa enkäter enkelt utan att behöva skapa en ny enkät i Examinare. Det finns även stöd för att automatiskt översätta alla fraser med hjälp av en översättningstjänst.

CSS kan nu användas direkt i verktyget.

Nu finns det stöd för egen CSS i enkätverktyget och du kan enkelt på detta sätt se till att stilen på formulär och enkäter blir exakt som du vill.

Vi förbättrar hela tiden Examinares enkätverktyg och därför vill vi gärna ha tips om produktförbättringar, dessa kan skickas till support@examinare.com.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+8= *

Newsletters from Examinare