Följ upp era leveranser automatiskt i ert e-handelssystem.

2014-03-13

Inte många har missat att e-handel växer över hela världen, i denna prispressar värld börjar leveranser bli den unika säljpunkten för alla stora e-handelssidor. Genom att erbjuda allt ifrån ”Få nästa dag” till ”Fri frakt” kan e-handelssidor göra fler ordar under en dag (vilket är bra). Men vad tycker era kunder om era leveranser?

Den första tanken för alla e-handlare är att ”Ifall det är något fel hör de av sig”. Men detta är en skröna som är delvis sann, ifall en kund har fått ett paket som innehåller en produkt med fel så hör de av sig. Men ifall däremot en kund förväntar sig en ”dagen efter” leverans och inte får vad som är utlovat kommer denne inte alltid att höra av sig utan de kommer att börja se efter andra leverantörer och prova en av era konkurrenter nästa gång.

Följ upp leveranserna och få båten att sluta läcka.

För att stoppa de små läckor som uppstår vid mindre missförstånd och leveranser som är försenade måste man vara lyhörd över vad ens kunder verkligen tycker. Genom att följa upp automatiskt kan ert företag även vara mer effektiva då resultatet alltid finns tillgängligt för så att ni kan förbättra och även se till att ge de kunder som har totalt felbehandlats en ”Give-away” som lyfter ert rykte hos dessa kunder.

Vi på Examinare har svaret på era leveransuppföljningar.

Genom att skapa en enkätundersökning som skickas ut ett antal dagar efter kunden har emottagit er leverans kan ni kartlägga de förbättringar som behövs för att ni ska vara en perfekt e-handelssida. Genom att använda Examinares enkätverktyg och Examinares API kan ni enkelt sätta er e-handelssystem till att skicka uppföljningar löpande strax efter en leverans har gjorts.

Hur ni kommer igång med att följa upp era leveranser.

Vi på Examinare har lång erfarenhet av både enkätuppsättningar men även systembyggnation och vi vill gärna hjälpa ert att bygga upp ert rykte som det e-handelsföretag som lyssnar på era kunder. Inget projekt är för litet och inget projekt är för stort, börja idag genom att skicka oss en offertförfrågan på leveransuppföljning i ert e-handelssystem, vi ser fram emot att hjälpa er.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+9= *

Newsletters from Examinare