Varför inte ett gratis enkätverktyg?

2013-10-09

När man driver ett professionellt enkätverktyg är det ofta att man som blivande kund vill prova gratis och det är inget konstigt. Vi på Examinare visar gärna upp vårt enkätverktyg gratis för blivande kunder, dock finns det många som idag tror att allt på Internet ska vara gratis, vi ser inte det så.

När man driver ett professionellt enkätverktyg kan man inte jobba gratis, inte heller kan man ge bort gratis råd och inventarier gratis. Många leverantörer låter kunder använda deras tjänst gratis men när du väl börjar använda enkätverktyget och behöver support behöver du tillgång till support. Den personal som är din Supportkontakt måste givetvis ha lön och eftersom du då inte betalar något så kan du inte heller räkna med att få denna support gratis heller.

Bra support, inte gratis enkätverktyg.

Det finns ett slagord inom Internettjänster, ”If you are not paying for the product then you are the product” och detta stämmer inom vår bransch. Vi på Examinare har alltid support via E-post, telefon och Chatt. Vi ser till att ge er den bästa service som går att få när man använder ett enkätverktyg och eftersom du är en betalande kund har vi givetvis tystnadsplikt och du kan lita på vår säkerthet.

Hur du får en gratis rundtur i vårt enkätverktyg?

Det finns många sätt att få en visning av vårt enkätverktyg gratis, kontakta oss via e-post info@examinare.com alternativt via vår chatt eller ring oss, telefonnummer hittar du överst på sidan.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

3+3= *

Newsletters from Examinare