Version 9 av Enkätverktyget och kundzon

2012-10-03

Enkätverktyget Examinare har fått en helt ny design/plattform vilket gör det lättare för dig som användare av enkätverktyget både ifall du använder Examinare i PC, Mac eller Ipad / Android Tablet. Denna nya design har lagts in i Examinare version 9 vilket även har en helt ny motor men med samma struktur som innan.

Advanced ReportingOne-click ReportingCreate your questions easy

I 9.2 vilket är den nyaste versionen av enkätverktyget i skrivandets stund kan ni ladda ert resultat med en tidsvinst på över 96%. Resultat & Diagram har även en helt ny analyseringsmetod som möjliggör utvecklandet av egna analysmetoder i Examinare Dedicated Server.

Vi kan nu även med introducering av Examinare enkätverktyg version 9 erbjuda egna servrar med Examinare. Detta betyder att ni kan få tillgång till en egen dedikerad server med övervakning direkt ifrån oss. Vi kan även implementera dedikerade servrar i andra länder där din kärnverksamhet finns för att göra laddningstiderna mindre i Enkäterna och Enkätverktyget när ni jobbar ifrån Kina eller USA.

Denna versionsuppdatering möjliggör även white label av enkätverktyget vilket innebär att ni kan genom att bli partner med Examinare skapa möjligheterna att visa ert företagsnamn som enkätleverantör.

I nästa uppdatering av Examinare vilket kommer att släppas i slutet av Oktober 2012 kommer vi att öka rapporteringsmöjligheterna samt göra en revision av våra språkpaket för Arabiska, Hebreiska och Asiatiska språk i Enkätverktyget Examinare.

Vi har introducerat en ny kundzon där du som kund kan logga in och förlänga ert konto. Kontot blir uppdaterat inom 5 minuter efter betalning och detta gäller för samtliga konton. På detta sätt kan ni förlänga ert konto hos oss och även skicka in ändringar av adress direkt ifrån vår kundzon. För att komma till er kundzon, klicka på ”Logga in” på denna sida och klicka på ”Customer Zone” då kommer ni direkt till kundzonen.

För att erhålla ett nytt lösenord kan ni följa dessa steg:

- Klicka ”logga in” in menyn

- Klicka på ”Customer Zone”.

- Klicka på länken ”Klicka här” under ”Glömt lösenord”.

- Ange ditt lösenord, det kommer att skickas inom 5 minuter till din E-post.

- Klicka på länken i mailet och välj ditt nya lösenord.

- Logga in.

När du nu har loggat in kan du förlänga ditt konto i enkätverktyget eller skapa ett nytt konto i detsamma.

Den här artikeln handlar om Undersökningsverktyget Examinare.
Vår tjänst för att framgångsrikt själv skapa undersökningar i mobil, stationär, kiosk.

Läs mer

Kontakta Examinare

+46(0)8-559 26 800
+46(0)31-785 92 50
+46(0)40-688 76 00
+46(0)44-880 09 00


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+8= *

Newsletters from Examinare