Skapa en SMS-IN Koppling

Navigera till ”Inställningar” -> ”SMS-in kopplingar” och tryck på den gröna knappen vid namn ”Skapa ny”. Här kan du söka fram en fras som du vill använda genom att fylla i sökrutan och därefter trycka på ”Sök”.

Vid sökning kommer du att se ifall det finns en fras ledig eller inte och i så fall vilket Mobilnr som är aktivt för denna fras. Ifall den frasen du söker på inte är tillgänglig kan du byta frasen något eller kontakta vår säljavdelning för priser för ett dedikerat SMS-in nummer.

När du har hittat den kombination du vill använda dig av trycker du på det blåa ”Krysset” på samma rad som alternativet för att reservera denna fras. Klicka därefter på ”Koppla” på samma rad som din nya fras och välj ifall denna ska kopplas till en enkät eller en ”Magic Poll” (snabbröst).

Välj därefter den enkät eller Magic Poll som du vill koppla. När du kopplar till en enkät kan du även ange ett meddelande som skickas med länken i samma SMS till mottagaren.

När du kopplar in en SMS-in fras till en enkät måste du se till att du har SMS-krediter i ditt konto. Dessa krediter kan beställas av vår Support eller Säljavdelning.