Skapa inbjudan för webbplatsbesökare

För att bjuda in besökare på din hemsida till en av dina enkäter kan du använda vår Pop-up funktion. Denna funktion är skapad så att din inbjudan ej ska blir blockerad av antivirus program.

Börja med att publicera din enkät i läge ”Publik webbenkät”. Navigera till ”Enkäter”->”Ändra” på den enkät du vill skapa ett pop-up fönster till och klicka sedan in på ”Leverera”->”Alternativ (Javascript, Pop-up)”.

Välj den Layout du vill använda och ange en text som du vill att din Pop-up ska visa när du frågar din besökare om de vill svara på enkäten. Ifall du vill inkludera bilder eller länkar är detta möjligt genom att inkludera detta innehåll direkt i meddelanderutan.

När du känner att din pop-up är klar kan spara inställningarna och visa informationen (Koden) genom att klicka på knappen ”Visa”. Ni kommer nu att se dialogruta med kod som ni behöver installera på er hemsida. Dialogrutan som visas kommer endast att visas 1 gång / besökare, ifall ni vill utöka möjligheterna i er dialogruta eller har frågor runt detta steg är ni välkomna att höra av er till oss på Supporten.

Var god notera: Det kan förekomma varningsmeddelande när ni inkluderar bilder ifrån er webbplats. Dessa meddelanden kan ni bortse ifrån och kommer ej att förkomma i er pop-up när den går live.