Enkätverktyg

Woocommerce

Skicka automatiska kundundersökningar med Woocommerce.

See all Integrations

Made by:
Examinare AB

Pricing Structure:
Included in all accounts

Installationsinstruktioner

Steg 1: Aktivera din API i Woocommerce login.


För att börja med Automatic Customer Satisfaction Survey, behöver Examinare tillgång till dina Woocommerce API nycklar och din domän för att tillåtas att skanna och göra schemalagda enkätinviter. Börja med att logga in på din Woocommerce webbsajt och navigera till Settings-> API.


Aktivera din API och skapa sedan en ny API nyckel och Secret. Var noggrann med att kopiera den från skärmen när den visas.


Välj valfri beskrivning av din API så kan du använda Read som accesspunkt för din API, eftersom integrationen endast läser, inte skriver, data till din Woocommerce installation.


Spara API informationen direkt när du ser API-certifikatet, då det inte kommer att vara synligt efteråt.


Steg 2: Skapa din Customer Satisfaction Survey i ditt Examinare-konto.


Steg 3: Distributera din enkät.


Klicka på Distribute inne i redigeringsvyn av din enkät och välj att den ska aktiveras som privat enkät. Om du redan distributerat enkäten som en publik enkät, avaktivera den först och aktivera sedan om den.


Steg 4: Öppna Woocommerce integrationen i ditt Examinare-konto.


Fyll i alla fält och se till att Examinare kan ansluta.


Allt klart! Nu måste ditt Examinare-konto skanna för slutförda orders med verkliga mejladresser inuti och skicka enkätinviter. Om du behöver hjälp med att pröva detta på en testplattform, eller om du har frågor, kontakta oss då hossupport@examinare.com.