Enkätverktyg

Why Cancel

Följ upp dina uppsägningar

See all Integrations

Made by:
Examinare AB

Pricing Structure:
Added fees apply.

Om Integration

Why Cancel är ett system och tjänst för att spåra kunders prenumerationsuppsägningar och avbokningar. Efter ett av ovanstående sker "fångar" Why Cancel kunddata automatiskt och enligt instruktion skickar ut en snabb enkät (omedelbart eller efter en viss tidsgräns.) till kunden för att ta reda på anledningen till dennes beslut. Återgiven data behandlas sedan av vår analytiska motor och presenteras i rik och lättförstådda tabeller och grafik.

Att förstå problemet är det första steget till dess eliminering. Detta är principen bakom vår lösning. Why Cancel kan effektivt användas i arbetsflödet av företag, som erbjuder tjänster, säljer produkter online, och även dem som strävar efter att nå maximum mängd människor med deras nyhetsbrev.

Spåra uppsägning till prenumeration online genom din webbsite eller tjänst.


Om du har en service för prenumeration är Why Cancel det bästa verktyg du kan använda för att spåra anledningarna till uppsägningar av prenumerationer. Varje organisation har uppsägningar av prenumerationer, men att inte veta varför kunder gör detta är inte bra från ett företagsperspektiv.

Vet mer om varför de säger upp prenumeration av ditt nyhetsbrev.


När läsare slutar prenumerera på ditt nyhetsbrev finns det alltid mer än en anledning. Genom att inkludera Why Cancel till ditt uppsägningsflöde kan du skicka en enkät med de exakta frågor du behöver få svar på, inte de frågor som din nyhetsbrevs-leverantör tror är bra att veta.

Efter att du beställt ett Why Cancel konto kommer våra enkätexperter förbereda en individuell enkät som funkar på det mest optimala sätt enligt dina behov. Efter detta ansluter våra teknologiska specialister Why Cancel till din webbsida/system helt utan kostnad.

Installationsinstruktioner

För att börja med Why Cancel, kontakta Examinare och beställ ett konto.