Enkätverktyg

Stay Evaluator

Hotell Nöjdhetsinstrumentbrädan Förenklad

See all Integrations

Made by:
Examinare AB

Pricing Structure:
Added fees apply.

Om Integration

Stay Evaluator är ett kundnöjdhetsverktyg för hotell. Den har förmågan att automatiskt skicka ut feedback inviter enligt de angivna inställningarna, samla och analysera resultaten, och kalkylera viktiga delar för varje arbetsområde av ditt hotell.

Stay Evaluator inkluderar dock även massor av professionella tjänster. Först utvecklar vår enkät expert en individuell enkät för ditt hotell efter vi lärt oss dina mål och behov. Sedan jobbar vårt tekniska team på installation och integrerar Stay Evaluator i ert back-office system.

Hotel Guest Feedback Survey


När en gäst sover över på ert hotell, sparas hans mejladress och namn i Reception Form i Stay Evaluator. Processen är snabb och enkel (det tar max 15 sekunder.). När det är dags (bestämt av dig.), skickar systemet ut en invit till enkät till din kunds mejladress. Efter kunden svarat på enkäten analyserar Stay Evaluator grundligt resultaten och visar informativa tabeller tillsammans med annan viktig prestandainformation i real-tid.

Du kan ställa in både inledande mejl och uppföljningsmejl direkt inne i Stay Evaluator.

Alla resultat inkluderar NKI (Nöjd Kund Index).


Alla resultat i Stay Evaluator visas med CSAT kalkylationer. På grund av detta så kan du som hotellägare enkelt se dina kunders nöjdhet närsomhelst, samt se vad som går fel och vilka områden bör förbättras snarast möjligt.

Installationsinstruktioner

För att komma igång med Stay Evaluator kontaktar du Examinare och beställer ett konto.