Enkätverktyg

Class Evaluator

Kursutvärderingsverktyg

See all Integrations

Made by:
Examinare AB

Pricing Structure:
Added fees apply.

Om Integration

Klassutvärderaren gör det lätt att genomföra pågående kursutvärderingar. Att undersöka dina kursers framgångar samt att göra andra sorters undersökningar bland lärande grupper, går snabbt och enkelt att implementera.

Importera dina klassdeltagare inom loppet av sekunder (manuellt, eller genom att använda listor i exempelvis Excel, Google Docs, Open Office, etc..) och justera hur och när systemets förmedling av enkäter fungerar (omedelbart eller under en viss tid.). Skapa olika språkalternativ av samma formulär och organisera individuella undersökningar bland övriga träningsgrupper. Klassutvärderaren kommer därefter att samla och analysera resultaten, samt visa dem som informativa, enkla, eller avancerade tabeller i real-tid.
Kundernas nöjesindex räknas också med automatiskt i dina enkäter, vilket gör det lättare för dig att utvärdera invecklade undersökningsområden.

Lösningen involverar rådgivning angående vilka av våra experter passar utvecklingen av frågeformulären till dina träningskurser. Av våra experter får du dessutom rådgivning om de bästa lösningarna för implementationen av dessa frågeformulär.
Våra specialister sköter även allt av det tekniska arbetet åt er, inklusive integrationsstöd.
Allt du behöver göra är att beställa ett konto, sedan sköter Examinares hängivna team resten av installationen av klassutvärderaren för att ge dig individuella kursutvärderingar med inkluderat CSAT.

Installationsinstruktioner


Implementation.


För att börja använda klassutvärderaren kommer du att behöva dina uppgifter för Examinares Kundzon och dina API-certifikat från ditt Examinare konto.


Examinare hjälper dig under hela processen.


Så fort du har påbörjat implementationen av klassutvärderaren, kontakta Examinares Support-Team via support@examinare.com och glöm inte att skicka ditt FöretagsID från det Email-konto som är kopplat till ditt Examinare Enkätverktygs-konto


Vi ser fram emot att hjälpa dig komma igång.


Besök klassutvärderaren för att läsa mer.