Enkätverktyg

Clinic Evaluator

Patient- / Kund- undersökningar för din klinik.

See all Integrations

Made by:
Examinare AB

Pricing Structure:
Added fees apply.

Om Integration

Clinic Evaluator är en lösning för att kontrollera patienternas nöjesgrad och kvalitén av servicen. Skräddarsydd till behoven av medicinska kliniker, kräver verktyget endast minimal träning av din personal, vilket gör att den kan användas på kort notis och i alla medicinska institutioner.

Organisera anonyma enkäter eller individenkäter, basera resultaten på den mottagna servicen, och håll reda på ansvariga läkare eller specialister. Clinic Evaluator analyserar data i real-tid, kalkylerar NKI (Nöjd Kund Index) för alla arbetsområden separat, och på så sätt visar den var det finns plats för förbättring av arbetet i din institution.

En av de unika verktygen i Clinic Evaluator är en inbyggd VAS (Visual Analogue Scale). VAS är ett själv-rapporterande verktyg som består av 10 listpunkter, där varje punkt representerar en ytterst gräns av intensiv smärta. Verktyget indikerar den nuvarande smärtnivån, som senare kan jämföras med smärtan efter medicinsk behandling hos kliniken.

Clinic Evaluator inkluderar rådgivning angående vilka av våra experter passar utvecklingen av en individenkät åt din klinik, baserat på dina nuvarande krav. Vårt hängivna team sköter resten av arbetet för att implementera lösningar åt din institution. Efter du har beställt ett konto försäkrar vi dig att all möda involverat med att organisera systemet hanteras på högsta möjliga nivå, och utan behov för inblandning av din interna personal.

Vår plattform kan användas för att organisera flödet av kundnöjes-enkäter hos bl.a. tandkliniker, veterinärer, kiropraktiker, och andra sorters kliniker.

Installationsinstruktioner

För att komma igång med Clinic Evaluator, kontakta Examinare och beställ ett konto.