Rapportering i Examinares enkätverktyg

Oavsett antalet resultat i din onlineundersökning analyseras svaren automatiskt i realtid. Processen för rapportering och presentation är intuitiv och enkel. Den är organiserad med olika tidsbesparande metoder som anges nedan.

Diagram

I Examinare har vi olika diagram som tillgodoser dina behov av snabba svar. Är du i ett möte? Använd våra diagram och få svaren direkt på din skärm.

Visning av enskilda röster
Med Examinare Survey-verktyget har du möjlighet att inte bara se sammanfattningen av resultaten utan också att kontrollera varje röst i detalj. Resultaten kan skrivas ut direkt från rapportområdet.

Uteslut resultat
Ibland kan du få oseriösa svar i offentliga undersökningar. Det kan förväntas eftersom du delar länken till alla och att vi arbetar med människor. Du behöver inte oroa dig, öppna enskilda röster och klicka på "Uteslut". Antalet uteslutna röster noteras av systemet och kan inkluderas i slutrapporten.

Exporter

Exportera resultat till MS Excel
Vill du ha dina svar i tabellform? Om så är fallet kommer du att älska vår exportfunktion för MS Excel. Det tar bara ett klick och du kan se resultaten på din dator efter några sekunder.

Exportera resultat till PDF-format
Behöver du en detaljerad rapport om undersökningen? Gå in på ditt konto på Examinare och klicka på PDF. Du får en detaljerad rapport med diagram, som laddas ner på några sekunder. Examinares enkätverktyg finns där för att hjälpa dig hela vägen.

Exporterar resultat till SPSS
Arbetar du med SPSS? Om så är fallet är du bara ett musklick från att analysera dina undersökningar med SPSS. Vi har nedladdningsbara filer i “.sav” och “.sps” format.

Förtroende från kunder över hela världen

Senaste Nyheter